poster vkusno bez meso

На работилницата за Adobe Illustrator во Monday Learning се работеше на дизајни на постер на вкусно без месо проект од учесник на програмата. Погледнете дел од најдобрите! Постерите ќе користат за блогот.

Сподели со пријателите!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *