Солениве крекери ни ги приготви Craf time кој на неговиот youtube канал можете да ја видите целата постапка.

Потребни состојки:

  • 200 гр. брашно
  • 5 гр. пециво
  • 100 гр. маргарин или путер
  • 1 лажица мала сол
  • 200 гр. сирење
  • 1 јајце
  • 20 гр. сусам
  • 20 гр. ким

Начин на подготовка:

Нашите пријатели од Graf Time советуваат да го погледнете видеото!

Сподели со пријателите!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *