posen klub sendvic

Веге (посни)Клуб сендвич на поинаков начин

Денот нека трае подолго со вкусниве јадења.

Брз клуб сендвичи за ненајавени гости.

СОСТОЈКИ :

Врз секое лепче интегрално редиме од намазот , потоа марула и сувите домати во маслиново . Ги сечиме во форма која нас и одговара

https://www.instagram.com/p/CNmGpH6LLmS/
Сподели со пријателите!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *