За да го направите овој рецепт потребни ви се само четири состојки и тоа :

Да сето ова е потребно да се подготви овој вкусен колач

Начинот на подготовка е уште поедноставен.

Сподели со пријателите!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *