sampon so b vitamini

Кога ми падна косата од хемотерапиите кои ги примав поради ракот на дојка, почнав да истражувам, каква коса ќе ми порасни, дали ќе ја имам повторно мојата густа убава коса. Почна да ми расти влакно по влакно но не беше како моето густо. Истражував и направив свој шампон само од две состојки.

Купив шампон од коприва не е битно каков, и додадов по две ампули од од сите Б витамини Б1, Б6 и Б12. (Купи тука).

Го измешав шампонот со сите вкупно 6 ампули. Секое капење ми беше со тој шампон. Почна да ми расти поубава, поцврста, кадрава коса. Да, кадрава коса што јас никогаш не сум имала. Јас го користам сеуште тој шампон еднаш неделно иако веќе косата ми е здрава и цврста.

Следи ме на инстаграм!

Сподели со пријателите!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *