Чудно но вистинито. Сега во денешно време можиш слободно да се препуштиш на веганските производи на Verdino Mk и да знаеш што всушност внесуваш како замена за месо. Бидејќи јас сум вегетаријанка и не јадам месо, сепак си ја најдов својата замена преку производите на Verdino Mk, и баш се ми е многу полесно за готвење.

  • кисели производи бакалески
  • Мента фарм
  • Природа и наука во идеален спој!
  • Здравјето доаѓа од природата
  • moe pazarce

Нивните смеси за ќебапи и плескавици си ги обликувам и си ги подготвувам според свои потреби. Така денес смесата за плескавица ја развлеков со сукало и си направив ролат со јајца. Подолу ќе ви ја објаснам целата постапка. Станува збор за оваа смеса која е наменета за бургери и формирана за бургер, но јас денес решив да ја подготвам во ролат.

Книга Смути- Канцер 1:0

E-книга: Смути-Канцер 1:0

550 денари

Сакам да напоменам дека со купувањето на оваа електронска верзија од книгата Смути – Канцер 1:0, освен што ќе си добиете превкусни рецепти за смутиња, директно ќе помогнете и на луѓето заболени од рак, бидејќи 20% од секоја продажба одат токму за нив.

Потребни состојки:

Начин на подготовка:

  • Смесата за плескавица од Verdino Mk ја развлекувате со сукало на фолија за свежо
  • Ги ставате двете јајца и виткате ролат
  • Ја тргате фолијата за свежо и сместа ролат ја преместувате на харија за печење
  • Врз ролатот ставате маслиново масло
  • Печите на 180 C. 15 минути, или додека да порумени
  • Ролатот го сервирате на даска
  • Јас користев готово пире како додаток, свежа зелена салата и жолти бабури полнети со сирење од Бакалески промет Brian’s кои можи да ги нарачате тука
  • Уживајте!
polneti baburi so sirewe
vegetarijanski rolat
Сподели со пријателите!

Discover more from Вкусно без месо

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Вкусно без месо

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading