Корисно

Јаворов сируп и сода бикарбона помош при борбата со рак

Јаворов сируп и сода бикарбона лек за Рак ?

Сода бикарбона е природна супстанца за различна употреба. Има алкален ефект, со што ја намалува киселоста.
Ќелиите на ракот успеваат во кисела средина. Заговорите на теорија сметаа дека сода бикарбоната ја намалува киселоста во телото ( ја прави алкална) го спречува растот на тумурот и неговото ширење.
Рак : Како да се олесни терапијата со исхраната
Нов план за карцином , план заснован врз разбирање дека ракот на крајот е предизвикан од меѓусебно поврзани фактори кои предизвикуваат примарни габични инфекции.
Ракот е очигледен пример за добивање преку :
труење со тешки метали
оштетување на слободни радикалии
патогена инфекција
недостаток на минерали и витамини
воспаление
митохондријана дисфункција (предизвикана од недостаток на кислород)
пад на имунолошкиот систем и оксидативен стрес, сите овие состојби се присутни кога се дијагностицира карцином.
Ракот може да се лекува на неколку начини , но најдобро е паралелно да се отстранат сите горенаведени проблеми.
Третман со сода бикарбона и јаворов сируп
Третманот на сода бикарбона и јаворов сируп се заснова на фактот дека ракот е поврзан со напредна габична инфекција Candida Alibicans која се јавува ви кисела клеточна средина со ниско ниво на кислород.
Со ова знаење, ние мора да додадеме се од себе да го доведиме нашето тело во алкална состојба и тоа би значело подолг период на правилна исхрана, вклучително и
прашок од јачмен во прав
зелен црн орев
колоидно сребро
Јод-природен лек за кандида
Понатаму , за процесот ви препорачуваме Мултивитамини ( со сите потребни основни и минерали во трагови ), течен кислород, органски германиум.
Како да се користи Јаворов сируп со сода бикарбона
Наутро на гладен стомак се пија следниов напиток
се зема едно кафено лажиче сода бикарбона се меша со 200 мл. Вода и еден цеден лимон.Се меша додека да се изгуби пената и се додава едно кафено лажиче јаворов сируп.

Сподели со пријателите!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *